top of page
  • Foto van schrijverWalburgis Meijers

Reliëfs en digitaal werken.

Bijgewerkt op: 29 jul. 2020

In deze tijden van Corvid-19 virus, is er door het thuisgebonden werken ineens tijd om op te ruimen, foto-archieven door te spitten, materialen te herschikken. Elke dag wandelen, zolang dat nog mag. Momenteel ben ik veel digitaal aan het schetsen/schilderen. daarnaast is er weer een reliëf in de maak. Heb ik het monotype weer opgepakt. Zo blijf ik bezig.

overzichtje van mijn werkzaamheden maart 2020
overzichtje van mijn werkzaamheden maart 2020

Recente blogposts

Alles weergeven

Kunst en natuur

Texturen en structuren de basis in de natuur en de kunst. Diegene die gingoblaadjes aan de schors van de boom heeft bevestigd heeft hier oog voor. Uit de verte dacht ik even vlinders te zien, wat bijn

Comentários


bottom of page