top of page

Het cursus geven

 

Na de academie, 1981 ABK Minerva Groningen, wilde Walburgis niet alleen bezig zijn met vrij werk. Er is tenslotte ook brood nodig op de plank en het liefst met enig beleg. Met mensen werken vind Walburgis leuk en heeft in haar studietijd al de nodige (vrijwilligers) ervaring opgedaan.

Na een applicatiecursus K(unstzinnige vorming) P(edagogische)D(idactische)B(egeleiding) voor kunstenaars gevolgd te hebben, kon Walburgis op een van de stageplekken meteen aan het werk. Dit was “Blauwe Stoep” in Leeuwarden. Daar heeft ze met veel plezier 8 jaar allerlei cursussen gegeven en projecten begeleid. Daarnaast was ze ook Sociaal Cultureel Consulent, dit hield in, dat ze met collega Roeli Kooi, bijscholingen gaf aan professionals werkenden in Bejaarden- verzorgingshuizen, buurt- en dorpshuizen op het gebied van Kunstzinnige vorming en creativiteitsontwikkeling. Kortom een leuke tijd en een deel van Friesland leren kennen.

Vervolgens in de stad Groningen en omgeving op veel plekken aan het werk geweest, Frascatie, Stiel, Adorp, Grafisch Centrum en nu al weer een aantal jaren bij Multicultureel Vrouwencentrum Jasmijn, buurtcentrum Floreshuis en in de Gabriëlflat in Hoogkerk

 

Nieuwe aanbod "schoon schilderen op schoot" het gebruik van ap Procreate op de iPad Pro

Interesse als deelnemer of op zoek naar een enthousiaste docente/begeleidster?

contact kan via aanmeldformulier

 

bottom of page