top of page
  • Foto van schrijverWalburgis Meijers

schetsen digitaal


Ook ik ben aangestoken door de moderne technieken, al mis ik de reuk en struktuur van de werkelijke materialen. Het schilderen en schetsen op, of zeg ik door middel van, een Ipad. Velen zijn me al voor gegaan, zoals de schilder Hockney

Het is nu, niet het resultaat, maar de lol van het ontdekken en doen. Veel doen dan komt er resultaat.

De toepassingen die ik gebruik zijn divers o.a. Brushes Redux, SketchBook, ArtRage en anderen

Geen zin om alles zelf te ontdekken? Workshop?

Neem dan contact op!

schets,digitaal, ©walburgis

Onderweg

Recente blogposts

Alles weergeven

Kunst en natuur

Texturen en structuren de basis in de natuur en de kunst. Diegene die gingoblaadjes aan de schors van de boom heeft bevestigd heeft hier oog voor. Uit de verte dacht ik even vlinders te zien, wat bijn

bottom of page