top of page
  • Foto van schrijverWalburgis Meijers

Transparante plastics gevraagd.


Sinds half 2014 ben ik als basis matriaal voor mijn beeldend werk, plastics gaan gebuiken, vooral de transparante. Eerst maak ik kleine stillevens, installatietjes eigenlijk en dan wordt er detailfoto's gemaakt. Voorbeelden daarvan zijn te zien in het 'minimalistische portfolio'.

Vanaf 17 augustus ga ik een maand het oude trappenhuis ZO van het Noorderstation als werkruimte in gebruik nemen. Dit is een grote ruimte en ik ben op zoek naar grote lappen transparante plastics, het liefst herbruik ik materialen. Daarom doe ik een beroep op de lezers dezes. Wie heeft nog, schone lappen plastic liggen, bubbeltjes, kapotte noodponcho's enz. Lichte opdruk en kleur welkom. Maar ook heel veel deksels, stickerloos, zijn welkom.

Heb je wat, neem dan contact met me op >> formulier. Ik kan het materiaal komen halen, fiets, als het binnen 5km is van het Noorderstation. Maar brengen gedurende werkperiode is ook top.

Recente blogposts

Alles weergeven

Kunst en natuur

Texturen en structuren de basis in de natuur en de kunst. Diegene die gingoblaadjes aan de schors van de boom heeft bevestigd heeft hier oog voor. Uit de verte dacht ik even vlinders te zien, wat bijn

bottom of page