• Walburgis Meijers

De start van project SKPN


Het is zover een maand onregelmatig werken in het voormalig trappenhuis ZO van het Noorderstation. Een moeilijke ruimte, maar dat is de uitdaging. Een doel is er niet, het gaat om de ervaring, het beleven. Materiaal: plastics, alle soorten en maten, liefst transparant. Waarom, dat is momenteel 'mijn materiaal'. Vaak zo negatief in het nieuws en (bijna) iedereen heeft het dagelijks in handen. Maar eerst de resten van andere projecten wegwerken die me storen, zodat de ruimte 'eigen' wordt.

Mijn eerste video werkend opgnomen met telefoon,ook een ervaring plus het leren verwerken van dit nieuwe medium.

#SKPNZO #Noorderstation

*  autonoom  *  cursus  *  workshop  *  expositie   *   kunstfotografie

  • instagram logo
  • twitter12.jpg
  • Facebook - Grey Circle

KVK *01181480*  verBEELDendWERK

BTW *NL001478932B25*

aangesloten bij Pictoright

©Walburgis Meijers

Oranjebuurt Groningen Nederland