top of page
  • Foto van schrijverWalburgis Meijers

De start van project SKPN


Het is zover een maand onregelmatig werken in het voormalig trappenhuis ZO van het Noorderstation. Een moeilijke ruimte, maar dat is de uitdaging. Een doel is er niet, het gaat om de ervaring, het beleven. Materiaal: plastics, alle soorten en maten, liefst transparant. Waarom, dat is momenteel 'mijn materiaal'. Vaak zo negatief in het nieuws en (bijna) iedereen heeft het dagelijks in handen. Maar eerst de resten van andere projecten wegwerken die me storen, zodat de ruimte 'eigen' wordt.

Mijn eerste video werkend opgnomen met telefoon,ook een ervaring plus het leren verwerken van dit nieuwe medium.

Recente blogposts

Alles weergeven

Kunst en natuur

Texturen en structuren de basis in de natuur en de kunst. Diegene die gingoblaadjes aan de schors van de boom heeft bevestigd heeft hier oog voor. Uit de verte dacht ik even vlinders te zien, wat bijn

bottom of page