top of page
  • Foto van schrijverWalburgis Meijers

Verloop project SKPN


De laatste dagen bezig geweest met het trappenhuis, mijn tijdelijke werkruimte, eigen te maken. Het stickermateriaal verdwijnt moeizaam, maar het lukt. Inmiddels een aantal visdraden gespannen en blij met hulp van geliefde bij het balaceren op een trap, die op een trap staat. Inmiddels hangen de eerste plastic lappen en ben ik bezig met de belichting. Ik wil proberen zoveel mogelijk van, gereduceerd, bestaand licht gebruik te maken, maar zo min mogelijk ingrijpen in de bestaande indeling. Een nieuwe video is in de maak, maar dit is voor mij een nieuwe techniek, die laat nog even op zich wachten.

voorbereiding werkruimte

Recente blogposts

Alles weergeven

Kunst en natuur

Texturen en structuren de basis in de natuur en de kunst. Diegene die gingoblaadjes aan de schors van de boom heeft bevestigd heeft hier oog voor. Uit de verte dacht ik even vlinders te zien, wat bijn

bottom of page