top of page
  • Foto van schrijverWalburgis Meijers

cursusseizoen gestart


1 september, begin van de meteorologische herfst en van mijn cursusseizoen. Na 4 maanden van zomerreces, dat ik heb geprobeerd te doorbreken, met een aanbod van workshops in 'tuin in de stad' maar die zijn helaas niet doorgegaan, maar wie weet in de toekomst??

De bloemen staan deze eerste twee weken in het middelpunt. Een ode aan de zomer en de start van de herfst. Om er in te komen schetsen met houtskool en kneedgom.

Geïnteresserd? Er zijn nog mogelijkheden zie homepage.

Recente blogposts

Alles weergeven

Kunst en natuur

Texturen en structuren de basis in de natuur en de kunst. Diegene die gingoblaadjes aan de schors van de boom heeft bevestigd heeft hier oog voor. Uit de verte dacht ik even vlinders te zien, wat bijn

bottom of page