• Walburgis Meijers

museum bezoek


Regelmatig bezoek ik tentoonstellingen in musea en galeries. Zo was ik vandaag naar Museum de Fundatie in Zwolle. In eerste instantie voor de expositie 'Gevaar & Schoonheid - Turner en de traditie van het sublieme'. Veel bekend werk eindelijk in werkelijkheid aanschouwt en ook vele andere kunstenaars. Het is elke keer bijzonder om te ervaren hoe ze de tentoonstellingen maken in 'de Fundatie'. Maar helemaal blij werd ik van de fotografie van Ellen Auerbach, herontdekt door Barbara Klemm waar ook fotografie van te zien is.

©Ellen Auerbach

De eenvoud van compositie en oog voor detail, ik vind het moeilijk om onder woorden te vinden, maar het raakte me.

#museumbezoek #deFundatie #Turner #EllenAuerbach #fotografie

*  autonoom  *  cursus  *  workshop  *  expositie   *   kunstfotografie

  • instagram logo
  • twitter12.jpg
  • Facebook - Grey Circle

KVK *01181480*  verBEELDendWERK

BTW *NL001478932B25*

aangesloten bij Pictoright

©Walburgis Meijers

Oranjebuurt Groningen Nederland