top of page
  • Foto van schrijverWalburgis Meijers

museum bezoek


Regelmatig bezoek ik tentoonstellingen in musea en galeries. Zo was ik vandaag naar Museum de Fundatie in Zwolle. In eerste instantie voor de expositie 'Gevaar & Schoonheid - Turner en de traditie van het sublieme'. Veel bekend werk eindelijk in werkelijkheid aanschouwt en ook vele andere kunstenaars. Het is elke keer bijzonder om te ervaren hoe ze de tentoonstellingen maken in 'de Fundatie'. Maar helemaal blij werd ik van de fotografie van Ellen Auerbach, herontdekt door Barbara Klemm waar ook fotografie van te zien is.

©Ellen Auerbach

De eenvoud van compositie en oog voor detail, ik vind het moeilijk om onder woorden te vinden, maar het raakte me.

Recente blogposts

Alles weergeven

Kunst en natuur

Texturen en structuren de basis in de natuur en de kunst. Diegene die gingoblaadjes aan de schors van de boom heeft bevestigd heeft hier oog voor. Uit de verte dacht ik even vlinders te zien, wat bijn

bottom of page