top of page
  • Foto van schrijverWalburgis Meijers

Maandag, wasdag SKPN#67


Maandag, Wasdag - waar slaat dit op in relatie tot mijn activiteiten in het trappenhuis ZO van het Noorderstation. Al jaren spoken beelden van "drogende was" door mijn hoofd. De herinnering van mijn eerste kennismaking met Groningen, het station uitkomend, is drogend wasgoed boven een groene strook. Bleek het bij een boot te horen. In Venetië de was dwars over de straten. In Barcelona uit de ramen. In Nederland bij de huizen en op het land bij de boerderijen, wapperende was. Een beeld dat hoort bij een geregeld leven. Maar hoe dit te verbeelden? En is dit er ........

Recente blogposts

Alles weergeven

Kunst en natuur

Texturen en structuren de basis in de natuur en de kunst. Diegene die gingoblaadjes aan de schors van de boom heeft bevestigd heeft hier oog voor. Uit de verte dacht ik even vlinders te zien, wat bijn

bottom of page