top of page
  • Foto van schrijverWalburgis Meijers

Geel en blauw mengen


Al jaren geef ik schildercursussen en de kleur groen, roept altijd vragen op "Hoe krijg ik dat ook alweer?" "Waarom niet rechtstreeks uit de tube?" "Waarom zoveel gelen en blauwen?" Eenmaal per jaar is er een opdracht kleuren mengen en elke keer weer de verbazing van de hoeveelheid groenen die men zelf tevoorschijn kan toveren. Zo leuk om dat te zien. deze wijze van ervarend leren. Drie gelen en drie blauwen en er komt een wereld van groenen tevoorschijn.

Recente blogposts

Alles weergeven

Kunst en natuur

Texturen en structuren de basis in de natuur en de kunst. Diegene die gingoblaadjes aan de schors van de boom heeft bevestigd heeft hier oog voor. Uit de verte dacht ik even vlinders te zien, wat bijn

bottom of page