• Walburgis Meijers

Geel en blauw mengen


Al jaren geef ik schildercursussen en de kleur groen, roept altijd vragen op "Hoe krijg ik dat ook alweer?" "Waarom niet rechtstreeks uit de tube?" "Waarom zoveel gelen en blauwen?" Eenmaal per jaar is er een opdracht kleuren mengen en elke keer weer de verbazing van de hoeveelheid groenen die men zelf tevoorschijn kan toveren. Zo leuk om dat te zien. deze wijze van ervarend leren. Drie gelen en drie blauwen en er komt een wereld van groenen tevoorschijn.

#ervarendleren #acrylverf #kleurenleer #studie

*  autonoom  *  cursus  *  workshop  *  expositie   *   kunstfotografie

  • instagram logo
  • twitter12.jpg
  • Facebook - Grey Circle

KVK *01181480*  verBEELDendWERK

BTW *NL001478932B25*

aangesloten bij Pictoright

©Walburgis Meijers

Oranjebuurt Groningen Nederland