• Walburgis Meijers

alweer een tijdje geleden


Tot mijn schrik zie ik dat het alweer een tijdje geleden is, dat ik hier wat genoteerd heb. Er staan volgende week twee openingen van exposities, waar ik aan deelneem, in de agenda.

Verder druk in de weer met van alles en nog wat. Veel bezig met het onderzoeken hoe ik de iPad als schetsboek kan gebruiken. Is erg leuk, maar tijdrovend. Er zijn vele app's en nu maar uitzoeken wat die allemaal in hun gereedschappendoosje hebben. Daarnaast lezen, cursus geven en al wandelend fotograveren. Naar Schiermonnikoog geweest tijdens de stormachtige dagen. Heerlijk uitgewaaid.

#iPad #exposities #schetsboek #apps #gereedschap #Schiermonnikoog

*  autonoom  *  cursus  *  workshop  *  expositie   *   kunstfotografie

  • instagram logo
  • twitter12.jpg
  • Facebook - Grey Circle

KVK *01181480*  verBEELDendWERK

BTW *NL001478932B25*

aangesloten bij Pictoright

©Walburgis Meijers

Oranjebuurt Groningen Nederland