• Walburgis Meijers

het inrichen van een expositie


Het is elke keer weer een spannende bezigheid. Een nieuwe groeps expositie. Je kent elkaars werk niet of soms een beetje. Help je met de inrichting of niet. Als je wel helpt dan is het een groot compremie. Maar wel weer leuk als het lukt naar ieders tevredenheid. Bij de inrichting voor de expositie "veranderende stad"in de/het atelier/galerie van Erika Stulp ging in het harmonie en waren we redelijk snel klaar. Zaterdag 5 maart is de opening om 17 uur. Altijd weer een moment van ontmoetingen.

#expositie #inrichten #compromie #harmonie #ErikaStulp #BartVromans #YoalndaBootsma #CarlienDubben

*  autonoom  *  cursus  *  workshop  *  expositie   *   kunstfotografie

  • instagram logo
  • twitter12.jpg
  • Facebook - Grey Circle

KVK *01181480*  verBEELDendWERK

BTW *NL001478932B25*

aangesloten bij Pictoright

©Walburgis Meijers

Oranjebuurt Groningen Nederland