top of page
  • Foto van schrijverWalburgis Meijers

het inrichen van een expositie


Het is elke keer weer een spannende bezigheid. Een nieuwe groeps expositie. Je kent elkaars werk niet of soms een beetje. Help je met de inrichting of niet. Als je wel helpt dan is het een groot compremie. Maar wel weer leuk als het lukt naar ieders tevredenheid. Bij de inrichting voor de expositie "veranderende stad"in de/het atelier/galerie van Erika Stulp ging in het harmonie en waren we redelijk snel klaar. Zaterdag 5 maart is de opening om 17 uur. Altijd weer een moment van ontmoetingen.

Recente blogposts

Alles weergeven

Kunst en natuur

Texturen en structuren de basis in de natuur en de kunst. Diegene die gingoblaadjes aan de schors van de boom heeft bevestigd heeft hier oog voor. Uit de verte dacht ik even vlinders te zien, wat bijn

bottom of page