top of page
  • Foto van schrijverWalburgis Meijers

Interieur


En dan ben je aan de wandel en ontdekt een nieuw lunchcafé/vintagewinkel in de stad, die er dus al een tijd is. Het is een leuke plek bij CiBoGa in Groningen. Als alle bouwactiviteiten er voorbij zijn en het weer verbeterd, komt er vast meer de loop in. Salmagundi's aan de Oosterhamrikkade/Kapteinlaan meer naar de binnenstad toe zit kunstenaarsinitiatief Y2, waar ik rond kerst mede-exposant was. Een creatieve buurt.

indruk Salmagundi's living

Mijn indruk heb ik in een 'digitale schets' verwerkt

digitale schets ©Walburgis 2016

Recente blogposts

Alles weergeven

Kunst en natuur

Texturen en structuren de basis in de natuur en de kunst. Diegene die gingoblaadjes aan de schors van de boom heeft bevestigd heeft hier oog voor. Uit de verte dacht ik even vlinders te zien, wat bijn

bottom of page