top of page
  • Foto van schrijverWalburgis Meijers

opening Aldtsjerk


openingshandelingen door Henk Puts en Walburgis Meijers van installatie in Galerie Bloemrijk Vertrouwen te Aldtsjerk, fotografie ©Sari Piek

1 juli was de openingshandeling van de Installatie van Henk Puts en Walburgis Meijers in Galerie Bloemrijk Vertrouwen in Aldtsjerk/Oudkerk Friesland. Het was een bijzondere bijeenkomst. Openingsinterview door Gerhild van Rooij. Daarna was er nog een pianorecital door Christian Sanders, prachtig gespeelde Schubert stukken. De installatie is nog tot en met 24 juli 2016 te bekijken. do-vrij-zat van 14-17 uur

Van Sminiaweg 70 9064 KE Aldtsjerk

Met dank aan Sari Piek voor de fotografie.

Recente blogposts

Alles weergeven

Kunst en natuur

Texturen en structuren de basis in de natuur en de kunst. Diegene die gingoblaadjes aan de schors van de boom heeft bevestigd heeft hier oog voor. Uit de verte dacht ik even vlinders te zien, wat bijn

bottom of page